Το Νοσοκομείο

 

Η χειρουργική ομάδα του Back Care συνεργάζεται από το 2007 με το Νοσοκομείο “Υγεία” Αθηνών. Επίσης αποτελεί την ιδρυτική ομάδα του Τμήματος Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης και Σκολίωσης του νοσοκομείου.
nosokomeio ygeia
Οι υποδομές του νοσοκομείου επιτρέπουν τον ολοκληρωμένο σε βάθος έλεγχο όλων των προβλημάτων σπονδυλικής στήλης με στόχο την ακριβή διάγνωση αλλά και την αποτελεσματική θεραπεία χρησιμοποιώντας σύγχρονη διαγνωστική μεθοδολογία με απεικονιστικές μεθόδους όπως η Μαγνητική Τομογραφία (MRI) καθώς και εξειδικευμένες διαγνωστικές τεχνικές όπως δισκογραφία, εκλεκτικά blocks νευρικών ριζών και facets για τον εντοπισμό της προέλευσης του συγκεκριμένου προβλήματος.

 

Επίσης είναι δυνατή η εφαρμογή σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών για παθήσεις σπονδυλικής στήλης (όπως κυφοπλαστική και ολική αντικατάσταση μεσοσπονδυλίου δίσκου) καθώς και ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών τεχνικών όπως μικροδισκεκτομή με χρήση μικροσκοπίου, gel μεσοσπονδυλίου δίσκου, διαδερμική δισκοπλαστική με Laser, αδρανοποίηση κλάδων των οσφυικών νεύρων με ραδιοσυχνότητα και άλλων επεμβάσεων με χρήση του πλέον σύγχρονου ρομποτικού συστήματος νευροπλοήγησης (neuronavigator) – ρομποτική χειρουργική.

 

Το Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ είναι συμβεβλημένο με τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για την νοσηλεία των ασφαλισμένων του.

Latest Page Update: 31/12/2015 - 14:12:13